Met de nieuwe pannenserie Tefal pleasure bakt u gezond, makkelijk en duurzaam uw favoriete gerecht. De pannen beschikken over de zeer sterke nieuwe anti-aanbaklaag, titanium genaamd. Deze laag bevat geen PFOA en is 100% veilig.

Wat is de Tefal pleasure??

De Tefal pleasure is een pannenserie van Tefal met een Titanium anti-aanbaklaag. De anti-aanbaklaag is van hoge kwaliteit, vrij van PFOA en gemaakt van sterk en duurzaam materiaal. De toplaag is versterkt met Titanium deeltjes voor een lange levensduur. Deze unieke technologie is ontwikkeld voor langdurig en intensief gebruik. De pannenserie is ontworpen voor een extra lange levensduur bij intensief dagelijks gebruik.

Hoe ziet de Tefal pleasure eruit?

De Tefal treasure heeft een mooi design en bevat een thermo-spot in de pan. Deze spot kleurt rood wanneer de pan de juiste temperatuur heeft bereikt. U heeft geen boter of olie nodig bij het bakken met de Tefal pleasure. En wanneer u klaar bent met bakken kunt u de pan eenvoudig reinigen of in de vaatwasmachine doen. De Tefal pleasure is geschikt voor alle warmtebronnen behalve inductie.

Hoe bakt de Tefal pleasure?

Wij hebben de pan van de fabrikant mogen testen en hebben het resultaat in deze review beschreven. De pan is niet te zwaar en ligt stevig op het fornuis. De speciale thermo-spot vind ik erg handig, want die geeft goed aan wanneer u kunt starten met bakken. De pan heeft een sterke bodem waardoor de warmte gelijkmatig verdeeld wordt en het gerecht mooi rondom bakt. Misschien helpt de titanium bodem daar ook wel in mee. Mijn ervaring is dat vlees en vis goed dicht schroeien in de pan, waardoor in het gerecht de smaak en vitamines behouden blijven. Na het bakken was het heel eenvoudig om de pan schoon te maken. Wij zijn er dan ook erg over te spreken.

Is de Tefal pleasure aan te raden?

De pan ziet er mooi uit, is licht in gebruik en heeft een stevig handvat. Het feit dat de pan in de vaatwasser kan, is een absoluut voordeel. De Tefal pleasure is een genot om gezond en duurzaam mee te bakken! Wij raden u deze pan dan ook van harte aan.

1 Comment
Geef een reactie