Over de auteur: Hanneke de Groot

Pankopen.nl is opgericht door Hanneke de Groot. Hanneke is een expert op het gebied van consumenten lifestyle. Sinds het afronden van haar opleiding als Industrieel ontwerper aan de Technische Universiteit Delft werkt ze als onderzoeker bij een multinational die zowel medische apparatuur als consumenten lifestyle artikelen ontwikkelt (waaronder pannen, keukenapparatuur- en gerei). Ze deelt haar ervaringen op onze website en adviseert ze je welke pannen te kopen.

Hanneke is leergierig en deelt graag ervaringen met anderen. Haar werkzaamheden als onderzoeker bij een grote multinational hebben haar veel geleerd over de wensen van mensen in de keuken. Tot 2016 was ze onderzoeker op de pannen, keukenapparatuur- en gerei divisie van de multinational. Hanneke was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van verschillende keuken innovaties, waaronder de innovatie van het materiaal van de pannenbodems. Hanneke haar jarenlange ervaring zorgt er voor dat ze zoekt naar praktisch vormgegeven pannen en keukengerei, van de beste materialen. Ze is gepassioneerd liefhebber van innovatie, design en gezond koken.

Hanneke de Groot van Pankopen.nl

Hanneke haar expertise houdt niet op bij kennis van pannen en keukengerei. Op dit moment is ze verantwoordelijk binnen de multinational voor de ontwikkeling van een aantal nieuwe elektrische tandenborstels en mond douches. Op een andere website schrijft ze over de lessen die ze leert over de gezondheid van tanden en het gebit.

Bekijk blogs van Hanneke de Groot