Over ons

Pankopen.nl is een website waar consumenten advies kunnen vinden over de aankoop, gebruik en het onderhoud van een pan.

Missie en Visie

Mensen helpen de juiste keuzes te maken in kookgerei en keukengerei van de hoogste kwaliteit, passend bij levensstijl en ter bevordering van gezondheid, dat is onze belangrijkste drijfsfeer. We geloven er in dat pannen van de hoogste kwaliteit niet alleen goed zijn voor de beste kook- en bakresultaten, maar ook goed zijn voor het milieu en gezondheid. Daarom prijzen onze experts geen slechte of onzin producten aan. Producten die geen meerwaarde hebben, zullen we niet adviseren. Producten waar wij goede ervaringen mee hebben of die we gewoonweg erg mooi vinden, delen we met je. We geven helderheid over wat goed materiaal is, hoe je pannen het beste kunt gebruiken en onderhouden. we geven eerlijke en getoetste informatie, met de beste bedoelingen en zorgvuldigheid. Zo kan jij de beste keuze maken, passend bij jouw smaak en wensen.

Kwaliteit

Onze artikelen zijn geschreven door professionele auteurs werkzaam in de kook- en keukengereisector of een affiniteit voor koken. De artikelen richten zich op het geven van onderbouwd advies aan consumenten. We winnen informatie in bij fabrikanten, toetsen die aan wetenschappelijke bronnen en vragen experts en ervaringsdeskundigen om hun mening. Zo bewaken we de kwaliteit en zorgvuldigheid van onze artikelen.

Pankopen.nl is inmiddels een bekende advies website op het gebied van pannen. Op veel zoekwoorden vind je ons op de eerste pagina van google, wat een duidelijk bewijs is van de kwaliteit van ons adviezen.

Sluit Menu