Over ons

Sinds 2017 is Pankopen.nl een website waar consumenten advies kunnen vinden over de aankoop, gebruik en het onderhoud van een pan.

 

Onze missie en visie

Mensen helpen de juiste keuzes te maken in kookgerei en keukengerei van de hoogste kwaliteit, passend bij levensstijl en ter bevordering van gezondheid, dat is onze belangrijkste drijfsfeer. We geloven er in dat pannen van de hoogste kwaliteit niet alleen goed zijn voor de beste kook- en bakresultaten, maar ook goed zijn voor het milieu en gezondheid.

Daarom prijzen wij geen slechte of onzin producten aan. Producten die geen meerwaarde hebben, zullen we niet adviseren. Producten waar wij goede ervaringen mee hebben of die we gewoonweg erg mooi vinden, delen we met je.

We geven informatie over wat goed materiaal is, hoe je pannen het beste kunt gebruiken en onderhouden. we geven eerlijke en getoetste informatie, met de beste bedoelingen en zorgvuldigheid. Zo kan jij de beste keuze maken, passend bij jouw smaak en wensen.

 

Hoe wij de producten testen

Onze artikelen zijn geschreven door professionele auteurs die werkzaam zijn in de kook- en keukengereisector en een passie hebben voor koken. De artikelen richten zich op het geven van onderbouwd advies aan consumenten.

We winnen informatie in bij fabrikanten, toetsen die aan wetenschappelijke bronnen en vragen experts en ervaringsdeskundigen om hun mening. Zo bewaken we de kwaliteit en zorgvuldigheid van onze artikelen.

Daarnaast kopen wij de producten zelf in om neutraliteit te garanderen. Wij testen de producten vervolgens zelf om tot een oordeel te komen. Zijn de producten niet door onszelf gekocht? Dan vermelden wij dit altijd als wij over het betreffende product spreken op deze website. 

Pankopen.nl is sinds 2017 een bekende advies website op het gebied van pannen. Op veel zoekwoorden vind je ons op de eerste pagina van google, wat een duidelijk bewijs is van de kwaliteit van ons adviezen. Je lees hier meer over hoe wij producten testen.

 

Ons verdienmodel

Om de website draaiende te houden, genereren we inkomsten via zogenaamde affiliate links. Op pankopen.nl maken we gebruik van deze links. Wanneer je op een dergelijke link klikt, word je doorverwezen naar een website zoals Bol.com of Amazon.nl. Als je daar vervolgens een aankoop doet, ontvangen wij een kleine commissie. Het mooie is dat jij nooit meer betaalt dan wanneer je rechtstreeks naar deze websites zou gaan. We beschouwen het als een eer om bij te dragen aan een betere informatievoorziening, en we hopen dat jij tevreden bent met je aankoop!

Over de auteur: Hanneke de Groot

Pankopen.nl is opgericht door Hanneke de Groot. Hanneke is een expert op het gebied van consumenten lifestyle. Sinds het afronden van haar opleiding als Industrieel ontwerper aan de Technische Universiteit Delft werkt ze als onderzoeker bij een multinational die zowel medische apparatuur als consumenten lifestyle artikelen ontwikkelt (waaronder pannen, keukenapparatuur- en gerei). Ze deelt haar ervaringen op onze website en adviseert ze je welke pannen te kopen.

Hanneke is leergierig en deelt graag ervaringen met anderen. Haar werkzaamheden als onderzoeker bij een grote multinational hebben haar veel geleerd over de wensen van mensen in de keuken. Tot 2016 was ze onderzoeker op de pannen, keukenapparatuur- en gerei divisie van de multinational. Hanneke was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van verschillende keuken innovaties, waaronder de innovatie van het materiaal van de pannenbodems. Hanneke haar jarenlange ervaring zorgt er voor dat ze zoekt naar praktisch vormgegeven pannen en keukengerei, van de beste materialen. Ze is gepassioneerd liefhebber van innovatie, design en gezond koken.

Hanneke de Groot van Pankopen.nl

Hanneke haar expertise houdt niet op bij kennis van pannen en keukengerei. Op dit moment is ze verantwoordelijk binnen de multinational voor de ontwikkeling van een aantal nieuwe elektrische tandenborstels en mond douches. Op een andere website schrijft ze over de lessen die ze leert over de gezondheid van tanden en het gebit.

Bekijk blogs van Hanneke de Groot

Amazon affiliate disclaimer

Pankopen.nl is een deelnemer van het Amazon Services LLC Associates Program, een affiliate advertentieprogramma dat is ontworpen om een manier te bieden voor websites om advertentievergoedingen te verdienen door te adverteren en te linken naar Amazon. De Beste Rijstkoker kan een kleine commissie verdienen voor productreviews, aanbeveling(en) of links naar producten of diensten van Amazon.