Disclaimer Pan Kopen NL

Pankopen.nl is een website waar consumenten advies kunnen vinden over de aankoop, gebruik en het onderhoud van een pan.

Onjuistheden of onvolkomenheden in de informatief

Vooropgesteld dat we ons best hebben gedaan om een betrouwbare website op te richten, met daarop goede adviezen, kan het voorkomen dat er (in de loop van de tijd) onjuistheden in de informatie worden benoemd of dat deze niet gelden voor specifieke producten (bijv. keramisch t.o.v. teflon) of dat informatie verkeerd wordt geïnterpreteerd en nadere duiding nodig heeft of dat informatie verouderd. Wij adviseren u als gebruiker daarom om aanvullend advies in te winnen via internet of een kookwinkel, voordat u overgaat tot de aankoop of onderhoud van een product. Het melden van onjuistheden wordt op prijs gesteld (mail naar info@pankopen.nl).

Verwijzingen

Tenslotte vermelden wij soms linkjes naar websites of video’s van derden. Hoewel de linkjes voor het plaatsen zijn gecontroleerd en geverifieerd kan het voorkomen dat de gelinkte informatie op die websites veranderd of verdwijnt. Wij beheren de gelinkte informatie in veel gevallen niet zelf.

Geen rechten ontlenen aan informatie

Wij aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden in / en/of onvolledigheid van de aangeboden informatie, nog voor schade die door gebruikers geleden wordt als gevolg van het gebruik daarvan. Wanneer u als gebruiker uitsluitend op basis van de informatie op deze website een beslissing neemt, bent u zelf verantwoordelijk voor de gevolgen daarvan.

Schade als gevolg van het bezoeken van gelinkte websites of gebruik van de informatie die daar wordt gepresenteerd kan eveneens niet op ons worden verhaald.

Verkoop van producten

Via deze website worden geen verkopen gedaan. Bij alle producten waar naar verwezen wordt, verloopt de volledige verkoop, betaling, afhandeling, verzending en klachtenafhandeling via de webshop van bol.com. Pankopen.nl verdient over elke verkoop die via onze website wordt gedaan bij Bol.com een commissie (ook wel bekend onder de term affiliatie marketing / affiliatie webshop. Wij zijn dus geen webshop in de traditionele zin van het woord. Er kunnen dus geen producten direct bij ons besteld worden. Wij hebben geen producten in voorraad, er kan nergens op deze website een bestelling geplaatst worden, er kunnen geen betalingen aan ons gedaan worden en wij verzenden geen producten. Alles verloopt via het verkoopkanaal van bol.com.

Hanneke de Groot

Hanneke is een expert op het gebied van consumenten lifestyle. Sinds het afronden van haar opleiding als Industrieel ontwerper aan de Technische Universiteit Delft werkt ze als onderzoeker bij een multinational die zowel medische apparatuur als consumenten lifestyle artikelen ontwikkelt (waaronder pannen, keukenapparatuur- en gerei). Ze deelt haar ervaringen op onze website en adviseert ze je welke pannen te kopen. Lees meer over Hanneke.

Geef een antwoord

Sluit Menu