Websites, partners en informatiebronnen over koken

Onze website gaat over pannen en potten met soms met een uitstapje naar koken, recepten en andere keukengerei. Wij zoeken daarbij nadrukkelijk de verbinding met andere websites, partners, kookwinkels en verschillende informatiebronnen. Wij kunnen ons daarnaast voorstellen dat wij één van de eerste informatiebronnen zijn die u tot zich neemt en meer informatie elders wilt vinden.

Om die reden hebben we dan ook op deze pagina enkele interessante websites, partners en andere informatiebronnen over koken en kookgerei weergegeven. Hierbij geven we ook websites van partners weer die geen verwantschap hebben met het onderwerp pannen of kookspullen, maar die op enige andere wijze ons van dienst zijn geweest bij het oprichten van deze website of gewoon dusdanig interessant zijn dat u ze eens bezocht moet hebben.

Heeft u nog een interessante website die u met ons wilt delen of linken? Mail dan naar info@pankopen.nl

Hanneke de Groot

Hanneke is een expert op het gebied van consumenten lifestyle. Sinds het afronden van haar opleiding als Industrieel ontwerper aan de Technische Universiteit Delft werkt ze als onderzoeker bij een multinational die zowel medische apparatuur als consumenten lifestyle artikelen ontwikkelt (waaronder pannen, keukenapparatuur- en gerei). Ze deelt haar ervaringen op onze website en adviseert ze je welke pannen te kopen. Lees meer over Hanneke.

Geef een antwoord

Sluit Menu