Takedown en notice

Deze website is met groots mogelijke zorg samengesteld door verschillende auteurs, die een bijdrage hebben geleverd aan het schrijven of vervolledigen van informatie op deze website. Uitgangspunt / opdracht hierbij is dat waar een bron ten grondslag ligt aan de informatie, getracht moet worden deze bron zoveel mogelijk te achterhalen, vermelden en waar mogelijk om toestemming te vragen. Ziet u informatie of een foto die van u lijkt? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via info@pankopen.nl. Wij gaan dan direct met de desbetreffende auteur onderzoeken waar een eventuele dubbeling vandaan komt. Blijkt je klacht terecht dan zullen wij direct in overleg met u tot actie overgaan.

Hanneke de Groot

Hanneke is een expert op het gebied van consumenten lifestyle. Sinds het afronden van haar opleiding als Industrieel ontwerper aan de Technische Universiteit Delft werkt ze als onderzoeker bij een multinational die zowel medische apparatuur als consumenten lifestyle artikelen ontwikkelt (waaronder pannen, keukenapparatuur- en gerei). Ze deelt haar ervaringen op onze website en adviseert ze je welke pannen te kopen. Lees meer over Hanneke.

Deze post heeft een reactie

  1. Ik twijfel niet aan de jusitheid van jullie artikelen, ze zijn leuk en duidelijk geschreven en jullie website is ook echt top, maar de foto van Hanneke ken ik van een stockfoto website 😉

Geef een antwoord

Sluit Menu